10 років з Game Boy Advance SP - Епічна історія GBA в Україні

Chernobylite - не Stalker 2 (Трейлер)

Вихід оригінального S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl для світу був рівноцінним вибуху ще одного атомного реактора. Ну, принаймі, для країн СНД. Він показав світу, що Наші можуть не просто робити ігри, а робити це круто! З того моменту пройшло багато часу, але дух того самого сталкера все ще живий. Chernobylite - це не новий Stalker, але щось, що точно заслуговує уваги.

Логотип Chernobylite та трейлер гри

Вже не одна студія намагалась наслідувати нашу легендарну гру, та нікому це не вдалося. Польська студія The Farm 51 вирішила позмагатись із іншими розробниками, підійшовши до відомого усім сетінгу та історії дещо з іншого боку.

Якщо вірити трейлеру, Chernobylite - це в першу чергу horror. Розробники обіцяють нелінійний сюжет, унікальну крафтову систему, відкритий світ та... любов.

Головний герой - науковець, що дивом врятувався під час аварії на ЧАЕС. Через 30 довгих років він вирішує повернутись і зустрітись із наслідками минулого, яке зруйнувало життя мільйонів.


Радіація, аномалії та мутанти - це не найстрашніше, що може бути в зоні відчуження. Сталкери та військові угруповання не дозволять просто так ходити по території, яку вони вважають своєю. Кожен має свої приховані інтереси і своєї вигоди не проґавить.

З кожним днем, проведеним у цьому світі, виживати буде усе важче. Припасів ставатиме усе менше, а чорнобиліт все більше впливатиме на свідомість.

Chernobylite - не Stalker 2 (Трейлер)

Чорнобиліт - таємнича речовина, яка впливає на свідомість та своєю діяльністю перетворює територію ЧАЕС на нічний кошмар. Це ще одна загадка, яку потрібно розгадати гравцю. 

Chernobylite це науково-фантастична гра на виживання в жанрі "жахи"

Якщо вірити заявам розробників, восени цього року ми отримаємо:
  • Шокуюче точну копію Чорнобильської зони відчуження, відтворену за допомогою технології ЗD-сканування,
  • Зустріч із природними та надприродними загрозами,
  • Нелінійний сюжет із фантастикою та жахами,
  • Розвинену систему крафту,
  • Інтерфейс та субтитри українською мовою.

Chernobylite трейлер

Зі свого боку лише додам, що задум цікавий і трейлер інтригує. Тінь легендарного S.T.A.L.K.E.R. ще довго буде падати на усі проекти, де фігуруватиме зона відчуження та ЧАЕС. Вже був Survarium та Fear the Wolves, які можна назвати нормальними, але не більше.

Єдиний мінус, що ріже очі та слух - це спів дівчини з трейлера. Невже не можна було зробити якісний запис? Відчуваєте? Халтурою пахне...

Коментарі