10 років з Game Boy Advance SP - Епічна історія GBA в Україні

Front Mission по-українськи. LEFT ALIVE 2019

Square Enix - компанія, що вміє дивувати. Кожен їх проект може похвалитись якістю та неповторністю. Усім відомі Final Fantasy та Dragon Quest стали вершиною ігротворення. Але новий проект студії точно зможе здивувати гравців, а особливо українських ґеймерів. Мова йде про LEFT ALIVE.

Front Mission по-українськи. LEFT ALIVE 2019

Left Alive за жанром - шутер з елементами виживання у недалекому майбутньому. Ігрові події відбуваються у 2127 році, де троє головних героїв ведуть боротьбу за виживання у охопленому війною місті - Ново Слава.

Японська гра не може обійтись без велетенських роботів, броньованих суперсолдатів та безлічі високотехнологічних засобів. Це у грі обов'язково буде, але не через це я виріших написати про новий проект ветеранів ігрової індустрії.

LEFT ALIVE 2019 Мапа України

У одному з трейлерів розробники демонструють мапу країни, на території якої відбувається ігровий процес. Яка країна першою згадується, коли Ви бачите ці кордони? І місто Ново Слава розміщується у знайомому усім нам місці.

Це новий маркетинговий хід чи випадковість? Як би там не було, але вже факту того, що Ми знову якось засвітились на відеоігровому ринку, достатньо, щоб звернути увагу на цей проект.

LEFT ALIVE 2019 Україна

Дата виходу Left Alive призначена на 5 березня 2019 року. Зовсім скоро гру можна буде скачати з магазину Steam та дізнатись, що ж такого придумали японці, що гра у тому ж таки магазині отримала позначки:
  • Насилля
  • Мехи
  • М'ясо
  • Шутер.
Сподіваюсь, найбільші роботи та найкрутіша зброя буде на нашому боці. Залишу трейлер гри, щоб підкріпити свої слова фактами. Також в мережі можна знайти відео із геймплеєм гри.

Front Mission по-українськи. LEFT ALIVE 2019 трейлер

Коментарі