10 років з Game Boy Advance SP - Епічна історія GBA в Україні

Оцінки Metro Exodus. Шедевр чи провал?

Українська ігрова індустрія помаленьку оживає і 4A Games знову здивують нас пригодами Артема у постапокаліптичному світі. Дата виходу нового Metro усе ближче і деяким журналістам вдалось ознайомитись із першими рівнями гри і поділитись своїми враженнями. Які ж оцінки отримав Metro Exodus? Це справжній вітчизняний шедевр чи знову провал?

Оцінки Metro Exodus. Шедевр чи провал?

Перші оцінки Metro Exodus

Як і з попередніми іграми серії, діапазон оцінок доволі широкий. Середня оцінка різних ігрових видань - 8,1 з 10 балів на основі десятка опублікованих оглядів нового шутера від українських розробників.

Така цифра свідчить про те, що нова гра із серії Метро не буде гіршою за своїх попоредників і точно не стане провалом. У свій час Metro 2033 оцінили на 8 із 10 балів, а Metro: Last Light зупинилась на позначці 8,2 бали з 10 можливих.

Оцінки Metro Exodus та сюжет

Оцінки критиків «Метро: Вихід»:

  • VideoGamer — 7 балів з 10
  • Press Start — 7 балів з 10
  • Playstation Official Magazine UK — 9 балів з 10
  • Gaming Nexus — 8 балів з 10
  • Xbox Achievements — 8,5 балів з 10.
Автори опублікованих оглядів відмічають атмосферу, хорошу картинку та масштабний ігровий світ, який не дозволить сумувати справжнім цінителям відеоігор у сетингу постапокаліпсису.

Вихід Metro: Exodus на PC, Xbox One та PS4 заплановано на 15 лютого 2019 року. Не дивлячись на те, що гру прибрали із продажу у магазині Steam на цілий рік, усі, хто придбав її раніше, все ж отримають можливість попереднього завантаження комп'ютерної версії гри.


Читайте також:

Коментарі